NATO'dan Suriye, İran ve Rusya'ya çağrı

Genel Sekreter Stoltenberg, Doğu Guta'da yapıldığı iddia edilen kimyasal silah saldırısıyla ilgili, "Güçlü bir şekilde kınıyoruz. Suriye rejimi ve destekçileri olan Rusya ve İran'a bölgede uluslararası denetim ve sağlık görevlilerine tam ve engelsiz erişim sağlama çağrısında bulunuyoruz." dedi.

Abone ol

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Suriye'de yapıldığı iddia edilen saldırıyla ilgili, "Doğu Guta'daki kimyasal silah saldırısını güçlü bir şekilde kınıyoruz." dedi.

Slovakya Başbakanı Peter Pellegrini'yle basın toplantısı düzenleyen Stoltenberg, "Tüm sorumlular hesap vermelidir" diyerek Duma'daki saldırının Esad rejimi ve destekçileri olan İran ve Rusya'nın faal olduğu bir bölgede gerçekleştiğini ve rejimin daha önce de kimyasal silah kullandığını savundu. 

Stoltenberg, "Suriye rejimi ve destekçileri olan Rusya ve İran'a bölgede uluslararası denetim ve sağlık görevlilerine tam ve engelsiz erişim sağlama çağrısında bulunuyoruz." diye konuştu.

Genel Sekreter, NATO müttefiklerinin saldırıya nasıl karşılık verilebileceğine dair istişareler yürüttüğünü belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü

Çin'den Suriye'de "Gerilimi düşürün" çağrısı

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz