Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı "Seninleyiz Türkiye" kampanyası başlattı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından uluslararası kamuoyuna yönelik "Seninleyiz Türkiye” kampanyası başlatıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ortaya konulan küresel dayanışma ve yardım seferberliğinden hareketle uluslararası kamuoyuna yönelik "Seninleyiz Türkiye" (We Stand With Türkiye) kampanyası başlatıldı.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre ABD, İngiltere, Fransa, İspanya, Belçika, Almanya, İtalya, Hollanda, Macaristan, Meksika, Kanada, Güney Kore, Malezya, Endonezya, Çin, Japonya, Suudi Arabistan ve Azerbaycan olmak üzere 18 ülkede başlatılan uluslararası dayanışma kampanyası ile afet sonrası ortaya konulan küresel dayanışma ruhunun güçlendirilmesi amaçlandı.

Prof. Dr. Naci Görür'ün 7 üzeri deprem uyarısı yaptığı il için AFAD da harekete geçti İşte Nisan 2024'te Türkiye'de satılan en ucuz sıfır otomobiller Taşıt kredisinde son durum! Aylık taksiti bile...