Citroën 'nisan ayına özel kredi' imkanları sunuyor

Citroën, nisan ayında birbirinden özel kredi fırsatlarıyla yeni araç almak isteyenlere avantajlı fırsatlar sunuyor. Otomobil ve hafif ticari ürün yelpazesine yönelik 0 faizli avantajlı kredi seçeneklerini müşterilerine sunan Citroën, ay boyunca PSA Finans avantajıyla müşterilerini showroomlarına bekliyor.

Citroën, nisan ayında birbirinden özel kredi fırsatlarıyla yeni araç almak isteyenlere avantajlı fırsatlar sunuyor. Otomobil ve hafif ticari ürün yelpazesine yönelik 0 faizli avantajlı kredi seçeneklerini müşterilerine sunan Citroën, ay boyunca PSA Finans avantajıyla müşterilerini showroomlarına bekliyor. Citroën C3 Aircross SUV modeline 100 bin TL için 12 ay vade ve %0 faizli kredi imkânı veya 180 bin TL için 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi seçenekleri sunuluyor. Kompakt sınıfta 4 kapılı otomobil ve SUV modellerine alternatif, zarif ve çekici yeni C4 X, 100 bin TL için 12 ay vade ve %0 faizli kredi imkanı veya 180 bin TL için 12 ay vade ve %0,99 fırsatıyla nisan ayında yeni sahiplerine kavuşmayı bekliyor.

Prof. Dr. Naci Görür'ün 7 üzeri deprem uyarısı yaptığı il için AFAD da harekete geçti İşte Nisan 2024'te Türkiye'de satılan en ucuz sıfır otomobiller Taşıt kredisinde son durum! Aylık taksiti bile...