Yeni BMW 5 Serisi Sedan tanıtıldı: Yeni BMW 5 Serisi Sedan ne zaman satışa çıkarılacak?

Yeni BMW 5 Serisi Sedan’ı tanıtıldı. Yeni BMW 5 Serisi Sedan, 1.6 lt benzinli motora sahip özelliği ile 2024 yılında satışa sunulacak.

BMW Group, Yeni BMW 5 Serisi Sedan’ı içten yanmalı motor seçeneklerinin yanında ilk defa tamamen elektrikli olarak da otomobil severlerin beğenisine sunuyor. 

Yeni BMW 5 Serisi Sedan’ın iç mekanı, sürücü odaklı tasarımıyla öne çıkan BMW Curved Display (Kavisli Ekran) ile misafirini karşılıyor. 12,3 inç boyutundaki bilgi ekranını 14,9 inç büyüklüğünde multimedya ekranı tamamlıyor. BMW Curved Display sayesinde otomobilin içinde yer alan fiziksel düğmeler en az seviyeye indiriliyor.

Yeni BMW 7 Serisi ile birlikte tanıtılan BMW Interaction Bar, Yeni BMW 5 Serisi Sedan’da da araç içi kullanıcı deneyimini bir üst sınıfa çıkarıyor. Ambiyans aydınlatmayla birlikte inovatif bir kombinasyon yaratan sistem, ön konsoldan kapı içlerine kadar uzanarak Yeni BMW 5 Serisi içinde geçirilecek süreyi daha eğlenceli kılıyor. 

Prof. Dr. Naci Görür fayın güneybatısındakileri işaret etmişti Erdoğan'ın masasına geliyor, işte tasarruf paketinin ayrıntıları... Sosyal medyada pazarlanıyorlar: Kesinlikle satın alınmamalı!