Yeni DS 4 benzinli motor seçeneğiyle Türkiye’de satışa çıktı

DS Automobiles, Türkiye’deki satışlarına BlueHDi 130 Otomatik ile başlanan premium kompakt segmentteki modeli DS 4’ün, benzinli motor seçeneğini de müşterileriyle buluşturmaya başladı. Dizel motorunda olduğu gibi PERFORMANCE LINE versiyonu ile ülkemize giriş yapan DS 4 PureTech 130 Otomatik’in fiyatı 1.321.000 TL’den başlıyor.

DS Automobiles tasarım imzalarından, farlarla ızgarayı birbirine bağlayan DS WINGS detayı, arka aydınlatma grubu arasındaki süs çıtası, ızgara ve yan cam çerçeveleri, bu paket kapsamında siyah renkli sunuluyor. Alcantara®, suni deri ve kumaş kombinasyonlu koltuklar ayrıca PERFORMANCE LINE işlemeli ön koltukları barındırıyor. Alcantara® kaplı orta konsol, karmin ve altın renkli dikiş süsleme ile detaylara verilen önemi vurguluyor. İç mekana geçilirken PERFORMANCE LINE kapı eşiği süslemesi de dikkat çekiyor.

Prof. Dr. Naci Görür fayın güneybatısındakileri işaret etmişti Erdoğan'ın masasına geliyor, işte tasarruf paketinin ayrıntıları... Sosyal medyada pazarlanıyorlar: Kesinlikle satın alınmamalı!