Erdoğan: 3 bin 852 terörist etkisiz hale getirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 3852 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay'da AK Parti 6. Olağan İl Kongresi'ne katıldı.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada, MİT'in FETÖ'nün Balkan ayağına yönelik Kosova operasyonu ile ilgili, "Kosova'daki son operasyon ne ilktir ne de son olacaktır. Buradan, Kosova Cumhurbaşkanına teşekkür ediyorum. Ama Başbakana da 'Yazıklar olsun.' diyorum. Zira FETÖ terör örgütünün bu mensuplarını bize veren istihbaratçıları, İçişleri Bakanını görevden almak tarihi bir hatadır. Zira onlar görevini yaptı." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır birliklerini ve Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Oğulpınar Hudut Karakolunu ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da eşlik etti.

Erdoğan, Hatay'daki sınır karakolunda da açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 3852 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakan Ersoy'dan Formula 1 müjdesi, tarih verdi Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi Ocak-Mart 2024'te enflasyon düzeltmesi yapılamayacak Lila Kağıt, halka arz gelirinin yüzde 60'ını yatırımda kullanacak ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı