Erdoğan'a bir günde iki ziyaret

Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Halife El Tani ile KKTC Başbakanı Küçük, Başbakan Erdoğan'ı ziyaret etti.

Abone ol

İSTANBUL - Geçirdiği ameliyatın ardından evinde dinlenen Erdoğan'ı bugün, Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Halife El Tani ile KKTC Başbakanı Küçük ayrı ayrı ziyaret etti. Hafta sonu planlanan Katar ziyareti ise iptal edildi.

Türkiye İnovasyon Konferansı için İstanbul'da bulunan Katar Emiri El Tani, saat 11.35'te, Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'daki konutuna geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Katar programı iptal

Öte yandan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Katar'a gitmeyeceği öğrenildi. Edilen bilgiye göre, Erdoğan, bu hafta sonu da istirahat edecek.

Küçük'ten Erdoğan'a ziyaret

KKTC Başbakanı İrsen Küçük de Başbakan Erdoğan'ı Kısıklı'daki konutunda ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından Erdoğan, KKTC Başbakanı Küçük'ü konutun kapısına çıkarak uğurladı.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz