Fener hisseleri tam gaz

UEFA'nın şike soruşturmasıyla ilgili açıklamalarının ardından spor kulüplerinin borsadaki hisselerinde artış sürüyor.

Abone ol

İSTANBUL - Spor kulüplerinin İMKB'de işlem gören hisselerinde dün başlayan yükselişler bugün de sürüyor.

Dün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanının açıklamalarına bağlı olarak artışa geçen hisseler, UEFA'nın "Türkiye'de yürütülen futboldaki şike soruşturmasını yakından takip ettiğini, şu an soruşturmada adı geçen kulüplerin Avrupa kupalarına alınmaması için neden olmadığını" bildirmesiyle bugün de artıda seyrediyor.

İlk seansta Fenerbahçe Sportif hisselerindeki artış yüzde 8,56'yı, Trabzonspor Sportif hisselerindeki artış yüzde 5,60'ı bulurken, Beşiktaş Futbol Yatırımları hisseleri yüzde 4,38 ve Galatasaray Sportif hisseleri de yüzde 1,40 oranında değer kazanmış durumda.

Günün ilk yarısında Fenerbahçe Sportif hisseleri 60,25 lira, Trabzonspor Sportif hisseleri 19,80, Beşiktaş Futbol Yatırımları hisseleri 10,00 lira ve Galatasaray Sportif hisseleri 363,00 liradan kapandı.

Beyaz Saray: 6 haftalık bir ateşkes istiyoruz Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor Yedek parça pazarı 2030’da 1 trilyon dolara ulaşacak Türkiye yeniden ‘dünyanın halı’ merkezi oluyor Tüketimdeki ivmelenme yatırım iştahını artırıyor