Sahada hayal kırıklığı, borsada sevinç

BJKAS hisseleri yüzde 16 artış gösterdi. Lider FB İMKB'de bugün yüzde 5 yükseldi.

Abone ol

İSTANBUL (DÜNYA) – Avrupa’da da umduğunu bulamayan ve gözünü Ziraat Türkiye Kupası’na çeviren Beşiktaş, borsada olumlu performans sergiliyor.

BJKAS hisseleri yeni haftaya hızlı yükselişle başladı ve yüzde 10 primli hale geldi. BJK hisseleri ilk seansı 9.66 liradan yüzde 10 primle tamamlarken kapanışı yüzde 15.95 artışla 10.18 liradan yaptı. Günün sonunda Beşiktaş en çok kazandıran ikinci hisse oldu.

Fener hisseleri yüzde 5 yükseldi

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında şampiyonluk yarışı kızıştı. Fenerbahçe Kasımpaşa’yı 2- 0 yenerek maç fazlasıyla pazar günü ligin zirvesine oturdu. Trabzonspor ise kendi evinde Kayserispor’la 3- 3 berabere kalınca, sarı lacivertli ekip averajla liderliğe yükseldi.

Şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalayan Fenerbahçe, İMKB’de de yükselişe geçti. Fenerbahçe hisseleri yüzde 5 yükselerek bugün yatırımcısını sevindirdi. Diğer yandan Trabzonspor hisseleri ise yüzde 3 değer kaybı yaşadı. İkinci seansın sonunda FENER hisseleri 94.25, TSPOR hisseleri 21.80 liradan işlem gördü.

Öte yandan  İBB’ye karşı 3-1 yenilen Galatasaray’ın hisseleri de ilk seansı yüzde 4 artışla kaparken son seansta yüzde 1.21'e düştü. 

Gaziantep'te katliam gibi kaza: 8 kişi hayatını kaybetti Haluk Levent'ten Batman konseri açıklaması Piyasalarda gün ortası: Borsa günün ilk yarısında geriledi ABD'de ölü bulunmuştu: Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı Sağlığa olduğu kadar ekonomiye de zarar!