Siyasiler meydana iniyor

Siyasi partiler, 12 Haziran için seçim mesaisine başlıyor. Liderlerin seçim çalışmaları yapacakları tarih ve güzergâhlar belirlendi.

Abone ol

ANKARA- Milletvekili Genel Seçimleri'ne kısa bir süre kalırken, siyasi partilerin seçim mesaisi de başlıyor.

Siyasi parti liderleri seçim çalışmaları yapacakları tarih ve güzergâhlarını belirledi.

Elde edilen bilgilere göre, CHP'de, seçim gezileri  24 Nisan'da Samsun'dan başlayıp 11 Haziran günü İzmir’de son bulacak. Kılıçdaroğlu gezilerinde zaman zaman helikopter kullanacak.

Öte yandan, MHP Başkanı Devlet Bahçeli ise Seçim çalışmalarına 19 Nisanda düzenleyeceği aday tanıtım toplantısıyla Ankara’dan başlayacak. Sonraki günlerde Bahçeli çalışmalarına il gezileriyle devam edecek.

Necmettin Erbakan'ın vefatından sonra Saadet Partisi Genel Başkanlığı'na seçilen Mustafa Kamalak da ilk geziyi Antalya'ya gerçekleştirirken, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ise seçim çalışmalarına, 17 Nisan Pazar günü Anadolu Gösteri Merkezi'nde düzenlenecek aday tanıtımı ile başlayacak.

Kurtulmuş daha sonra Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesini gezerek, vatandaşlardan oy isteyecek.

DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi ise pazar günü seçim bildirgelerini Parti Meclisi'ne (PM) sunacaklarını ardından da seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

85 seçim bölgesinin tamamında adayları olduğunun altını çizen Erçelebi, "Genel Başkanımız başta olmak üzere, benimle birlikte 15 kişilik kadro sürekli çalışacak. 85 seçim bölgesinin tamamına gideceğiz" dedi. 

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz