SON DAKİKA: Ünlü komedyen Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı

SON DAKİKA HABERİ: Konuşanlar adlı programıyla Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelen Hasan Can Kaya, evinin bahçesinde futbol oynarken sakatlandı. Ünlü komedyenin Hasan Can Kaya'nın omzunun üzerine düştüğü ve acilen ameliyata alındığı öğrenildi.

Abone ol

Son dönemin en ünlü komedyenlerinden Hasan Can Kaya, dün sabah evinin bahçesinde futbol oynarken sakatlandı. Omzunun üstüne düştüğü ifade edilen Hasan Can Kaya'nın kaldırıldığı hastanede omzunda kırıklar olduğu tespit edildi.

Konuşanlar programıyla tanınan komedyenin acil ameliyata alındığı belirtildi. Beş saat süren ameliyatın başarılı geçtiği ve Hasan Can Kaya'nın sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

Hastanede birkaç gün müşahade altında tutulacak komedyenin, 24 Nisan-1 Mayıs arasında yapacağı ve biletleri haftalar öncesinden tükenen ABD turnesininin ileri bir tarihe erteleneceği duyuruldu.

İzmir-Midilli rotasında seferler başladı Emekli çiftçilere 14 bin liraya varan promosyon MSB'den son dakika duyurusu: Askerlik yerleri açıklandı SpaceX, uzaya 23 Starlink ve 2 gözlem uydusu fırlattı Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası