Vodafone'dan 'Ortak Havuz' tarifesi

Ortak Havuz Tarifesi ile kullanılmayan hizmetler bir sonraki aya otomatik olarak devredecek.

Abone ol

İSTANBUL - Vodafone'un Ortak Havuz Tarifesi ile kullanılmayan hizmetler bir sonraki aya otomatik olarak devredeceği ve firmaların ay içinde tarife paketini istediği gibi büyütüp küçülterek iletişim maliyetlerini kontrol edebilecekleri bildirildi.

Vodafone açıklamasında, kuruluşun, global tecrübesinden faydalanarak İngiltere, İrlanda, Portekiz ve Avustralya'da sunduğu hizmeti Türkiye'ye taşıdığı ve alınan tüm mobil hizmetleri ihtiyaca göre çalışanlarına dağıtmak isteyen firmalar için "Vodafone İş Ortağım Ortak Havuz Tarifesi" başlattığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Satın aldığı tarifelere kullanılamayan dakikalar için fazladan para ödeyen, tarifedeki kullanım sınırını aşınca da yüksek faturalarla boğuşan, ihtiyacından farklı olsa da standart tarifeleri kullanmak zorunda kalanları tüm bu dertlerden kurtaran Ortak Havuz Tarifesi, KOBİ'lerin iletişim maliyetlerini kontrol etmesini sağlarken israfın da önüne geçiyor. 'Vodafone İş Ortağım' ile KOBİ'lerin ihtiyacına göre toplu dakika, SMS, data, yurtdışında kullanım gibi her türlü mobil hizmeti içeren tarifenin sunduğu avantajların başında paketini aşan çalışanlar ve paketlerinin tamamını kullanamamış çalışanların artık toplu bir paket kullanması ile maliyet kontrolünün sağlanması geliyor. Tarifenin Türkiye'de bir ilk olan diğer bir özelliği ise kullanılmayan dakika, SMS, ve datanın bir sonraki aya devretmesi' böylece kullanılmayan hizmetler için boşa ödenen paraların KOBİ'lerin kasasında kalması. Satın alınan hizmetlerin her çalışana farklı oranlarda dağıtılabilmesi, işletmelerin iletişim hizmetlerini ihtiyacına göre şekillendirmesini sağlıyor.

Tarife paketleri çalışanlar arasında paylaştırılacak

Vodafone İş Ortağım Ortak Havuz Tarifesi ile 1.500 dakikadan 40.000 dakikaya kadar altı farklı ses opsiyonu sunuyor. 12 aylık kullanım taahhüdü veren firmalar bu tarifeleri yüzde 25 indirimle, yani 86 TL'den başlayan fiyatlarla alabilecek.

Tarifeye dahil edilen her bir şirket ses hattı için aylık 10 TL ödeme yapılıyor. Bu baz ücret üzerine firmanın dakika miktarına göre, örneğin 20 şirket hattı olan ve her ay şirket içi limitsiz, ve her yöne 5,000 dakika kullanmak isteyen bir işletme, 12 ay taahhüt verdiği takdirde (20x10TL) 259 TL = 459 TL aylık toplam fatura ödüyor. Tarife ses hizmetiyle limitli olmayarak, SMS, Data, Yurtdışında Data ve Ses opsiyonları da avantajlı fiyatlarla firmaların toplu kullanımına dahil edilebiliyor. Yeni tarifeden yararlanmak için şirket numaraları Vodafone'a taşınabiliyor ya da yeni Vodafone hattı alınabiliyor.

Ses, SMS, Data, Yurtdışında Kullanım Ses ve Data opsiyonlarını istedikleri miktarda satın alan işletmeler, yine istedikleri gibi bu hizmetleri çalışanları arasında paylaştırabiliyor. Örneğin ses opsiyonunda kullanıcılar paylarına düşen sürenin yüzde 80'ini aştıklarında veya süreyi doldurduklarına mesaj ile bilgilendiriliyor. Bilgilendirme mesajları süre ayarlaması yapacak olan şirket yöneticilerine de her yöne dakikaların yüzde 80'i aşıldığında veya her yöne dakikaların süresi dolduğunda da gönderiliyor. Böylece dakikalar bitmeden ay içerisinde bir büyük pakete geçiş yapılabilecek' iletişim maliyetlerinin kontrolü sağlanabilecek. Tercih ettiği tarifenin kendileri için fazla olduğunu düşünerek fikrini değiştiren işletmeler ise, ay içinde bir alt tarifeye geçiş yapabiliyor.

Şirket içi görüşmelerin ücretsiz ve limitsiz olarak yapılabildiği tarifede, her yöne dakikaları yurt içi mobil ve sabit ses aramalarını kapsıyor. Ayrıca diğer Vodafone operatörlerine doğru yapılan yurt dışı mobil aramalar da* her yöne dakikaların kapsamına giriyor.

Açıklamada, "Ortak Havuz Tarifesinin ayrıcalıkları bunlarla da bitmiyor. Tarifeyi alanlara özel Hoşgeldiniz Kampanyası ile firmalara 500 ila 67 bin TL arasında hediyeler de sunuyor. Hediye tutarları, verilen aylık fatura ve kullanım süresi taahhüdüne göre hesaplanıyor. Firmalar hediye tutarlarını, cep telefonu, akaryakıt çeki ve faturaları üzerinden indirim olarak kullanabiliyor" denildi.

Açıklamada her yöne dakikaların kullanılarak aranabilecek ülkelerin listesinin http://www.vodafoneisortagim.com/ortak-havuz.php adresinden kontrol edilebileceği belirtildi.

Ortak havuz tarifesinde opsiyonlar şöyle:

Her Yöne Dakika Paketleri Şirket İçi Görüşme 

1,500 Dakika Sınırsız ve Ücretsiz 

2,500 Dakika Sınırsız ve Ücretsiz

5,000 Dakika Sınırsız ve Ücretsiz

10,000 Dakika Sınırsız ve Ücretsiz

20,000 Dakika Sınırsız ve Ücretsiz

40,000 Dakika Sınırsız ve Ücretsiz

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz