Mansur Yavaş'tan 'adaylık' açıklaması: ‘Ne söylediysem aynısını söylüyorum’

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Millet İttifakı’nın yarın gerçekleştireceği ‘aday’ gündemli toplantı öncesinde yeni bir açıklama yaptı.

Haber Merkezi | Abone ol

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi nedeniyle 13 Şubat'ta beklenen Millet İttifakı'nın “cumhurbaşkanı adayı” gündemli toplantısı yapılamamış, ittifak bu dönemde bir kez deprem gündemiyle toplanmış bir sonraki toplantı tarihi ise 2 Mart olarak belirlenmişti.

Gözlerin çevrildiği toplantı öncesinde adı olası adaylar arasında geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı televizyon programında “Aday gösterilirsem bu benim için görevdir” açıklamasını yapmıştı. Yavaş’ın bu açıklaması gündeme oturmuştu.

Mansur Yavaş'tan yeni açıklama

Mansur Yavaş bu açıklamasının ardından Halk TV’de yeni bir açıklamada bulundu. “Hiç açıklanacak bir şey yok. İki yıl önce ne söylediysem hâlâ aynısını söylüyorum” diyen Yavaş, “Ben sayın genel başkanımızın, sayın Akşener'in iradesinin dışında bir şeye girecek değilim” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1'le geçti Buse Naz Çakıroğlu Avrupa şampiyonu! Çin sanayisinde kârlar azaldı İYİ Parti'de Tolga Akalın adaylıktan çekildi İstanbullular dikkat! Valilik duyurdu: Yarın bu yollar kapalı