”Bölücü terör asla amacına ulaşamayacak”

Başbakan Erdoğan, Cizre'deki askeri araca yönelik saldırı nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ'a telgraf gönderdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne kasteden bölücü terörün, milletin ve güvenlik güçlerinin yüksek irade, azim ve kararlılığı sayesinde asla amacına ulaşamayacağını belirtti.

Başbakan Erdoğan, Cizre'de askeri araca yönelik saldırıda 3 askerin şehit olması, 12 askerin de yaralanması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a telgraf gönderdi.

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan'ın telgrafı şöyle:

"Cizre'de askeri bir aracımıza yönelik hain saldırı sonucu 3 askerimizin şehit olması ve 12 askerimizin de yaralanmasından büyük üzüntü duydum.

Birlik ve bütünlüğümüze kasteden bölücü terör, milletimizin ve güvenlik güçlerimizin yüksek irade, azim ve kararlılığı sayesinde asla amacına ulaşamayacaktır.

Milletimizin vatan sevgisinin ölümsüz örnekleri olan kahraman şehitlerimizin eşsiz fedakarlıkları hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarına başsağlığı dilerim."