Çankırılı 10 çocuk Pegasus ile uçakla tanıştı

10 çocuk, Ankara'dan İstanbul'a gelerek ilk kez uçmanın heyecanını yaşadı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Çankırılı 10 çocuk, Pegasus Havayolları'nın uçağıyla Ankara'dan İstanbul'a gelerek ilk kez uçmanın heyecanını yaşadı.

Pegasus Havayollarından yapılan açıklamaya göre, en büyük hayalleri uçmak olan Çankırı'nın Yapraklı İlköğretim Okulu'nun başarılı 10 öğrencisi, öğretmenleri eşliğinde Pegasus Havayolları'nın Ankara-İstanbul seferiyle ilk kez uçağa bindi.

Seyahatte çocuk menüsü ikram edilen minikler, seferin kaptanı Kudret Baykan tarafından seyahat sonrasında kokpite davet edildi. Kabin ekibi ile sohbet eden öğrencilerin oldukça heyecanlı olduğu görüldü.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Terminal Müdürü Mustafa Doğan tarafından karşılanan çocuklar, havalimanını gezdi. Çocuklara havalimanı ve temel uçuş prensipleri hakkında bilgi sunan Doğan, çocuklara günün anısına "ilk uçuş sertifikası" verdi. Çocuklar daha sonra İstanbul'dan Ankara'ya geri döndü.

Pegasus Havayolları Pazarlama Müdürü Özlem Mutluer, çocukları hayallerine kavuşturmanın mutluluğunu paylaştıklarını belirterek, "Biz uçuş sevgisinin çok küçük yaşlardan başladığını biliyoruz. Pegasus Havayolları olarak çocukların hayatlarında hiç unutamayacakları farklı bir deneyim olacağı için bu projeyi gerçekleştirdik. Uçmayan kimsenin kalmaması için proje ve kampanyalarımız devam edecek" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir