Tedesco söylemişti, Emre Belözoğlu hayata geçiriyor
Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Domenico Tedesco’nun geçen yıl dile getirdiği “Antrenmanlarımızı herkes izleyebiliyor” sözleri, camiada tartışmalara yol açmıştı. Samandıra Tesisleri’ndeki çalışmaların dışarıdan takip edilebilmesi, sosyal medyada taraftarların da tepkisini çekmişti.
Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevini devralan Emre Belözoğlu, ilk gününde bu sorunun giderilmesi için harekete geçti. HT Spor’dan Alper Yemenciler’in haberine göre Belözoğlu, antrenman sahasının çevreden izlenmesini önleyecek yeni bir sistem kurulmasını talep etti.
Sahanın dışarıdan görünmesi engellenecek
Belözoğlu’nun talimatı üzerine, direkler aracılığıyla yukarı kaldırılabilen file benzeri bir sistem için çalışmalara başlandı. Bu düzenlemeyle sahanın çevredeki mahalleden görülmesinin önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Daha önce de Fenerbahçe’de görev yapan ve tesislerdeki sorunları bilen Belözoğlu, Tedesco döneminde gündeme gelen konuya ilk günden müdahale etmiş oldu.
Emre Belözoğlu imzayı attı: Şampiyonluk için geldikSpor