"Altında 950 dolar desteği çalıştıkça, hedef 990 dolar"

ScotiaMocatta, piyasalarda altın fiyatlarının 990 dolar hedefini koruduğunu düşünüyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

LONDRA - Altın ve emtia piyasaları konusunda uzman danışmanlık ve fon yönetimi firması ScotiaMocatta, piyasalarda altın fiyatlarının 990 dolar hedefini koruduğunu düşünüyor.

ScotiaMocatta'nın bugünkü raporunda, "Altın fiyatları yeni yüksek seviyeler yakalama eğilimini dün de sürdürdü. Fiyat, 971 doları test ettikten sonra günü 960.80 dolar civarında tamamlayarak bir Doji oluşturdu.

Bu Doji formasyonu kısa vadede trendin tersine dönebileceği yönünde korkularımızı artırıyor. Bununla birlikte aşağıda 950 dolar desteği çalıştıkça 990 dolar seviyesinin hedeflenmeye devam edeceğini düşünüyoruz. Ancak 950 dolar seviyesinin stop-loss noktası olarak kullanılması gerektiği yönündeki tavsiyemizi bir kez daha hatırlatıyoruz" dedi.

***

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.  Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.