'I Can Football' Audi A3 kazandırdı

Büyük ödül olan Audi A3'ü 21 yaşındaki ICF oyuncusu İlyas Öztürk aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Sobee Studios'un NTVSpor ile birlikte düzenlediği “I Can Football NTVSpor Kupası” karşılaşmalarında en başarılı performansı sergileyen oyuncular Audi A3 başta olma üzere birbirinden değerli hediyeler ile ödüllendirildi. Büyük ödül olan Audi A3'ü 21 yaşındaki ICF oyuncusu İlyas Öztürk kazandı.

 

Türk Telekom grup şirketlerinden Sobee Studios'un Kasım 2009'da futbol tutkunlarının beğenisine sunduğu I Can Football (ICF) oyununun heyecanını TV'ye taşıyan “ICF NTVSpor Kupası”nın en başarılı oyuncuları ödüllerine kavuştu.

Dünya Kupası maçlarının 15 dakika öncesinde NTVSpor'da canlı olarak yayınlanan “ICF NTVSpor Kupası” karşılaşmalarında en iyi performansı sergileyen oyuncular Audi A3 başta olmak üzere birbirinden değerli hediyeler ile ödüllendirildi.

“ICF NTVSpor Kupası” karşılaşmaları ile online futbol oyununun heyecanını TV'de canlı yayına taşıyarak bir ilke imza attıklarına dikkat çeken Sobee Studios Kurucusu ve Genel Müdürü Mevlüt Dinç, “NTV'nin usta ağızlarının anlatımı ve ünlü futbolcuların yorumları eşliğinde gerçekleştirilen ICF NTVSpor Kupası, I Can Football'un diğer futbol oyunlarından çok farklı olduğunu bir kez daha kanıtladı. ICF, yakın gelecekte yeni sürprizlerle futbol tutkunlarının beğenisini kazanmaya devam edecek” dedi.

Dünyanın ilk 11'e 11 online futbol oyunu olan ICF, televizyonda ilk defa gerçekleştirilen bu turnuvanın da etkisiyle yeni aktif üye kazanmaya devam ederek üye sayısını 600 binin üzerine çıkardı. Her gün yaklaşık 13 bin yeni üyenin kayıt olduğu oyunda, “ICF NTVSpor Kupası”nın gerçekleştirildiği bir aylık süre boyunca 900 binin üzerinde karşılaşma gerçekleştirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir