Aktif Bank, merkez şubesini İstanbul'da açtı

Genel Müdürü Halisdemir, ülke ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunacaklarını belirtti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Çalıkbank'ın strateji, kadro, bina ve ismini yenilediği Aktif Bank'ın merkez şubesi İstanbul'da hizmete açıldı.

Açılışta konuşan Aktif Bank Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, 1999'da kurulan bankanın, Türkiye'de ilk doğrudan bankacılık modelini hayata geçirerek, müşteri neredeyse orada olmayı hedeflediğini aktardı.

Aktif Bank Genel Müdürü Önder Halisdemir de Aktif Bank'ın yeni adıyla yürüteceği bankacılık faaliyeti ile ülke ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunurken, Türk bankacılık sektöründe ilklerin yaşanacağı bir döneme girildiğini söyledi. Bireysel bankacılıkta Türkiye'nin "gerçek anlamda ilk" doğrudan bankacılık markasını yarattıklarını ifade eden Halisdemir, merkez şubenin kurumlara dönük hizmet anlayışının bir gereği olduğunu dile getirdi. Halisdemir, "İstikrarlı, dengeli ve sağlıklı büyüme temposuyla 'yerli global' olarak önemli bir bölgesel güç olma yolunda ilerleyen bankamız değerlerine sadık kalarak büyümeye ve üretmeye devam edecektir" dedi.

Konuşmaların ardından, Ahmet Çalık'a Aktif Bank adıyla düzenlenen ilk müşteri hesabı verildi. Verilen bilgiye göre, Aktif Bank, banka kurumsal ve ticari müşterilerine kurumsal bankacılık, dış ticaret finansmanı, leasing, faktoring, proje finansmanı gibi bankacılık ürünleri ile ihtisas gerektiren müşteriye özel danışmanlık hizmeti veriyor.