Arena'nın yeni Genel Müdürü Tarık Tüzünsü

Arena Bilgisayar Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü İzi Kohen, genel müdürlük görevini Tarık Tüzünsü'ye devretti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Görev değişikliği, Arena Bilgisayar Yönetim Kurulu tarafından 1 Ocak 2013 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde onaylandı. Arena Bilgisayar'ın kurucu ortaklarından olan ve 20 yıla yakın süredir genel müdürlük görevini sürdüren İzi Kohen, 2013 yılı itibariyle Yönetim Kurulu Danışmanı olarak Arena Bilgisayar'ın gelişimine katkıda bulunacak.
 
İzi Kohen, konu ile ilgili açıklamasında şu sözleri kaydetti: 
 
"Ortaklarımla birlikte Arena Bilgisayar'ı kurduğumuzda, hem kendimiz hem de başkaları için değer ifade eden bir şirket oluşturmayı amaçladık. Bu doğrultuda yaklaşık 20 yıllık genel müdürlük görevim süresince Arena'da; kültürü, stratejisi, çalışanları ve pazardaki duruşuyla kurucularından bağımsız olarak başarısını sürdürebilen bir yapı oluşturmaya çalıştım. Bugün, bu misyonumun son parçası olarak, genel müdürlük görevimi sevgili arkadaşım Tarık Tüzünsü'ye gurur ve mutlulukla devrediyorum. İnancım, onun liderliğinde Arena Bilgisayar'ın, tüm paydaşları için sadece önemli kazançlar yaratan bir şirket değil, aynı zamanda bir güven ve huzur adası olmaya devam edeceğidir."
 
1970 yılında İstanbul'da doğan Tarık Yılmaz Tüzünsü, İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesinden 1992 yılında mezun oldu, aynı üniversitenin İşletme Fakültesinde yüksek lisans eğitimi aldı. Tüzünsü, eğitim, vizyon ve deneyimini 2011 yılında katıldığı Harvard Üniversitesi'nin üst düzey yönetici programları ile pekiştirdi. 1995 yılında bilişim sektöründe çalışmaya başlayan Tüzünsü, 1996 yılında Bilgisayar Bileşenleri Grup Müdürü olarak Arena Bilgisayar'a katıldı, 2003 yılından itibaren Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam ediyordu. 
 
Bu konularda ilginizi çekebilir