Darty, 10. mağazasını Ankara'da açıyor

Mağaza, açılışı dolayısıyla özel indirim kampanyası düzenlenecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Beyaz eşya ve elektronik alanında Avrupa'nın en büyük şirketleri arasında yer alan DARTY, 10. mağazasını Ankara'da açacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Maltepe Park Alışveriş Merkezinde hizmete girecek mağazanın açılışı dolayısıyla özel indirim kampanyası düzenlenecek. 27 Aralık Cumartesi saat 07.00'de açılacak mağazada LCD, plazma, diz üstü bilgisayar, cep telefonu, beyaz eşya ve küçük ev aletleri çok düşük fiyatlarla Ankaralılara sunulacak.

DARTY'de küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 200 kategoride 350'den fazla markaya ait 6 binden fazla ürün yer alacak.

2009 yılında Türkiye'de 5 yeni mağaza açmayı hedefleyen DARTY, İngiliz Kesa Electricals PLC grubunun beyaz eşya ve elektronik alanında Avrupa'daki perakende mağaza zinciri  şirketlerinden biri. 9 ülkede faaliyet gösteren Kesa Grubu, alanında Avrupa'nın üçüncü en büyük kuruluşu. Kesa Grubu değişik markalarıyla Avrupa'nın 8 ülkesine, DARTY markasıyla ise Fransa, İtalya, Lüksemburg ve İsviçre'de müşterilerine hizmet veriyor.