Denizbank'tan AYSO üyelerine cazip finansman

Denizbank Aydın Sanayi Odası ile imzaladığı protokolle oda üyelerine cazip koşullarla kredi sağlayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

AYDIN - DenizBank, Aydın Sanayi Odası'na (AYSO) üye tüm işletmelere cazip koşullarla finansman desteği sağlayacak.

İşletmelerin en önemli sorununun finansal aracılardan yeteri kadar yararlanamamak olduğundan yola çıkan DenizBank, ürün ve hizmetleriyle bu alandaki önemli açığı kapatma yönündeki faaliyetlerini sürdürüyor.

DenizBank, bu kapsamda Aydın Sanayi Odası ile protokol imzaladı. Aydın Sanayi Odası'nda yapılan protokol imza törenine, DenizBank İşletme Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Burak Erkan, Aydın Şube Müdürü Hüseyin Erserçe ile AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çerçioğlu ve Meclis Başkanı Yalçın Pekgüzel katıldı.

Anlaşma çerçevesinde AYSO üyesi işletmeler, DenizBank'tan 72 aya varan vadelerle "Sermayenize Destek Kredisi", 36 aya varan vadelerle "Eşit Taksitli Kredi" imkanını özel faiz oranlarıyla kullanabilecek.

İşletmelerin mal ve hizmet alımları için sermaye ihtiyaçlarına uzun vadeli finansman opsiyonu sunan ilk kredi olarak konumlanan "Sermayenize Destek Kredisi" işletmelere, gayrimenkullerini teminat göstererek nakit ihtiyaçlarını 6 yıl vadeye kadar karşılama imkanı sağlıyor.

Öte yandan, AYSO üyelerine özel faiz avantajları sunan DenizBank'ın bu yeni kredisi, 500 bin TL'ye kadar 3 ay ödemesiz olarak kullanılabiliyor. Bu kredilerden yararlanmak isteyen kuruluşların, üyesi bulundukları AYSO'ya veya Deniz Bank Aydın Şubesi'ne başvurmaları gerekiyor.