Diş fırçası ithal edecek

Türkiye’de kendi markalarıyla fason olarak tıraş bıçakları ve diş fırçaları ürettirecek olan İranlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünya kesinleşmiş ham petrol rezervlerinin yüzde 11,5’ine (Suudi Arabistan ve Kanada’nın ardından 3. sırada) sahip olan ve dünyanın en büyük 3. petrol üreticisi olan İran, doğalgaz rezervleri açısından da Rusya’nın ardından 2. sırada yer almaktadır. İran’ın ihracat gelirlerinin yüzde 80-90’ı, bütçe gelirlerinin ise yüzde 40-50’si petrolden elde edilmektedir.

İran’ın ihraç ürünlerinin büyük bölümünü ham petrol ve işlenmiş petrol ürünleri geri kalan kısmını da büyük ölçüde madenler oluşturmaktadır. 

İran’ın  ihracatını gerçekleştirdiği başlıca ülkeler; Çin , Hindistan, Türkiye, Japonya ve Güney Kore'dir. Gerçekleştirilen ihracatın büyük kısmını ham petrol oluşturmaktadır. 

İran ağırlıklı olarak Çin, Hindistan, Güney Kore, Türkiye ve Almanya’dan alım gerçekleştirmektedir. 

Türkiye’de kendi markalarıyla fason olarak tıraş bıçakları ve diş fırçaları ürettirecek olan İranlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/325871_shaving-razors-request-to-import-to-iran 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir