Hindistan’dan alüminyum kapı pencere imalat makineleri talebi

Hindistan’da alüminyum kapı ve pencere üretimi yapmakta olan firma, Türkiye' den alüminyum kapı pencere imalat makineleri ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Hindistan, dünyanın en büyük on ikinci ekonomisine ve dünyanın en büyük dördüncü satın alma paritesine sahiptir. 1991'den beri uygulanan ekonomik inkılapları nedeniyle dünyanın en hızlı büyüyen ekonomilerinden biridir ve Şanghay İşbirliği Örgütü üyesidir.

Hindistan ihracatının çoğunu ABD, BAE, Hong Kong, Çin, Suudi Arabistan, İngiltere, Singapur, Almanya, Hollanda gibi ülkelere gerçekleştirmektedir. İthalatında ise Çin, Suudi Arabistan, B.A.E, İsviçre, ABD, Katar, Irak, Nijerya, Endonezya, Kuveyt, Güney Kore gibi ülkeler yer almaktadır.

Hindistan’ın ihracatında başlıca ürünleri; Petrol yağları ve bitümenli minerallerden elde edilen yağlar,  elmaslar, kıymetli metaller, ilaçlar, pirinç, otomobil, hava taşıtları, sığır eti, pamuk oluşturmaktadır.

Hindistan' ın ithal ettiği başlıca ürünlerde  ise ; Ham petrol, altın, elmaslar, petrol gazları, taş kömürü, palm yağı, bakır cevherleri, gümüş yer almaktadır. 

Türkiye, Hindistan’ı büyüyen ekonomisi, geniş pazarı, askeri gücü, uzay ve bilişim teknolojisindeki üstünlüğü, sahip olduğu zengin insan kaynağı, köklü tarihi ve kültür mirasıyla küresel bir güç olma yolunda emin adımlarla ilerleyen dost bir ülke olarak görmektedir.

Hindistan’da alüminyum kapı ve pencere üretimi yapmakta olan firma, Türkiye' den alüminyum kapı pencere imalat makineleri ithal etmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/323920_aluminum-window-making-machines-buy-inquiry-from-india

Bu konularda ilginizi çekebilir