İSMOB’da salonlar doldu taştı

CNR İstanbul Mobilya Fuarı’na (İSMOB) ilgi büyük oldu. 400'e yakın firmanın katılım gösterdiği fuarda, 200'ün üzerinde firma dışarıda kaldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Mobilya ihracatına maksimum destek sağlamayı hedefleyen İSMOB, 28 Ocak- 02 Şubat 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.

Yıllık ihracatını 2011 yılına oranla 2012'de  %14.9 artırarak 2 milyar dolara yakın gerçekleştiren Türkiye mobilya sektörü, 2023 yılına kadar bu rakamı 10 milyar dolara çıkarmayı hedefliyor. Mobilya ihracatına maksimum destek sağlamayı hedefleyen İstanbul Mobilya Fuarı’nda sektör 10. kez bir araya geliyor. Furar 100 bini aşkın ziyaretçi bekleniyor.

CNR İstanbul Mobilya Fuarı'na sektör büyük ilgi gösteriyor. CNR yetkililerinden alınan bilgiye göre; fuar alanında bütün salonlar doldu, İSMOB’a katılmak isteyen 200'ün üzerinde firma ise dışarıda kaldı. 400'e yakın firmanın katılım gösterdiği fuara, yurt içi ve yurt dışından 100 bini aşkın ziyaretçi bekleniyor.

Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda; Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Belçika, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Çin, Fas, Fransa, Hollanda, Irak,  İngiltere, İran, İspanya, İsrail, İtalya, Romanya, Rusya Federasyonu, Suudi Arabistan, Ürdün ve Yunanistan’dan fuara çok sayıda alım heyeti gelecek.

Öncü markalar CNR İstanbul Mobilya Fuarı’nda

CNR İSMOB'da bu yıl  Adnan Bostan, Alfemo, Bellona, Casa, Çilek, Doğtaş, Fatih Kıral, İdaş, İstikbal, İşbir, İpek, Kelebek, Kilim, Konfor, Koyunlu, Ladin, Merinos, Mete Bronz, Mondi, N Design, Teleset, Tepe, Yağmur ve Yataş'ın da aralarında yer aldığı çok sayıda ünlü marka ziyaretçiler tarafından görülebilecek.

Belçika’dan yoğun katılım

Belçika ülke pavilyonuyla fuarda stand açacak. Belçika'nın Mobilya Üreticileri Derneği (BelgoFurn)  çok sayıda üreticiyi fuara getiriyor. Polonya'nın önemli mobilya üreticilerinden Idczak Meble'nin de
fuarda standı olacak.

CNR İSMOB'da bu yıl ofis mobilyaları kulvarında faaliyet gösteren önemli markaların yer aldığı ofis mobilyaları özel bölümü de olacak. Fuarda çeşitli kategorilere sahip “Mobilya Tasarım Yarışması” da düzenlenecek.

Fuarın ürün grupları arasında modern, klasik, eskitme ve modüler mobilya, yatak ve yatak grupları, koltuklar, sandalyeler ve kanepeler, bebek ve genç odaları ile mobilya aksesuarları yer alıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir