Kayseri de Business Class'la tanıştı

THY Kayseri, 2009'un ilk gününde Business Class uygulamasını tüm seferlerde uygulanmaya başladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

KAYSERİ - Türk Hava Yolları (THY) 2009'un ilk gününde Kayseri-İstanbul-Kayseri hattında Business Class uygulamasına başladı.

THY Kayseri Satış Müdürlüğü yetkilileri, Kayserili sanayici ve iş adamları için büyük avantajlar sağlayacak Business Class uygulamasının bugünden itibaren tüm seferlerde uygulanmaya başlandığını belirttiler.

Yeni uygulama sayesinde yolcular, Check-in işlemlerinde sıra beklemeyecekler, serbest bagaj hakları 20 kilogramdan 30 kilograma çıkacak ve bagajları için Business Class etiketi uygulanıp, uçağın ön tarafında seyahat edebilecekler. Business Class yolcuları için ayrıca özel ikramlarda da bulunacağı kaydedildi.

Business Class hakkında geniş bilgi almak isteyenler, 444 0 849 numaralı çağrı merkezi, www.thy.com internet sitesi veya Kayseri Satış Müdürlüğünün (352) 338 33 53 numaralı telefonlarını arayabilecekler.

1933 yılında 5 uçaktan oluşan filoyla kurulmuş olan THY, bugün 117 uçaklık filosuyla, 108 uluslararası, 33 yurt içi olmak üzere dünyada 141 noktaya uçan, 4 yıldızlı Star Alliance üyesi havayolu şirketi haline geldi.