KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri'ne başvuru süresi uzatıldı

"KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri"ne başvuru süresi 30 Nisan 2012 tarihine kadar uzatıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - KOSGEB'in başarılı KOBİ'lere ve girişimcilere yönelik her yıl geleneksel olarak düzenlediği "KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri"ne başvuru süresi 30 Nisan 2012 tarihine kadar uzatıldı.

KOSGEB'den yapılan yazılı açıklamada, bu yıl birincisi Haziran ayında düzenlenecek törenle gerçekleştirilecek olan "KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri"nin daha önce, 13 Nisan 2012'de sona ereceği duyurulan başvuru süresinin, 30 Nisan 2012 tarihine kadar uzatıldığı bildirildi.

Açıklamaya göre, yeni bir işletme kuran girişimciler ile istikrarlı bir büyüme sağlayan KOBİ'leri ödüllendirmek amacıyla verilecek olan KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri, "Yılın Başarılı KOBİ Büyük Ödülü", "Yılın Başarılı KOBİ Ödülleri" ve "Yılın Başarılı Girişimci Ödülleri" kategorilerinde bu sene ilk kez verilecek.

Yeni bir işyeri açarak, ailesine, topluma ve ülke ekonomisine fayda sağlayan genç ve kadın girişimciler, inovatif bir iş fikri ile işini kuran inovatif girişimciler, kurulur kurulmaz veya kurulduktan kısa bir süre sonra yurtdışı pazarlarda faaliyette bulunmaya başlayan küresel doğan girişimciler ile başarılı, ihracatçı ve işbirliği-güçbirliği yapan tüm KOBİ'ler ödüller için başvuruda bulunabilecek. Başvuruda bulunacak işletmelerin KOSGEB Veri Tabanında kayıtlı ve güncel KOBİ Beyannamesinin onaylı olması gerekiyor.

KOSGEB KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri ile başarılı KOBİ'lerin ve girişimcilerin örnek uygulamalarına dikkat çekilerek, yenilikçi girişimlerin kamuoyuna tanıtılması, başarılı girişimcilerin ve KOBİ'lerin desteklenmesi ve özendirilmesiyle bu yöndeki uygulamaların yaygınlaşmasına katkıda bulunulması amaçlanıyor.
Başvurular, "www.kosgeb.gov.tr" adresinden alınacak başvuru formu ve ekli belgeler ile KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüklerine 30 Nisan 2012 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir