Macaristanlı firma asma tavan malzemeleri satın alacak

Macaristanlı müteahhit firma yeni başladıkları bir proje için asma tavan ve dekor malzemeleri konusunda mal temin edebileceği Türk tedarikçiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Macaristan’da geniş müşteri ve tedarikçi portföyüne sahip bir müteahhit firma yeni başladıkları bir proje için asma tavan ve dekor malzemeleri konusunda mal temin edebileceği Türk tedarikçiler aramaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Esteemed Prospective Partner,
The ***** limited liability company is a determinant of the building industrial sector in Hungary with its more than 200 partners.
Among our partners not only building material trading companies, constructors, but also building industries can be found from Hungary, Slovakia and Austria.
In the past 19 years beside the building industrial projects we focused on trading building materials, sanitary ware, battery of cocks.
Right now we started a new project in which we need vertically installed frameless baffles and all the supplemental for fixing the baffles (including hanger eye, hanger clip, runner etc.):
The baffles should be:
- 2-3 kg/m
- manufactured from high density glass wool
- the edges are straight cut and painted
- 1950 pcs 1200x200x40 baffles
- 1950 pcs 1200x300x40 baffles
Please send me your offer for the baffles first.
The destination where we receive the products is HUNGARY.
I’m waiting for your offer.
Sincerely yours,

https://www.turkishexporter.net/en/Leads/362969_vertically-installed-frameless-baffles-buy-inquiry-from-hungary

Bu ihracat fırsatı/talebine erişmek istiyorsanız; %80 oranına çıkan hibe desteklerinden, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) toplu üyelik desteği kapsamında yararlanabilirsiniz. Lütfen bilgi için form doldunuz ve 444 23 99’u arayıp bilgi isteyiniz.
Başvuru Formu Linki : https://turkishexporter.net/tr/contact 

Bu konularda ilginizi çekebilir