MASAK’ta atama operasyonu

Maliye Bakanlığı'nda iki daire başkanını görevden alınarak vergi başmüfettişi olarak atandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Mali Suçlar Araştırma Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Elieyioğlu’nu görevden alan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün de iki daire başkanını görevden alarak vergi başmüfettişi olarak atadı.

Resmi Gazete’de yayınlanan atama kararlarına göre, Maliye Bakanlığı MASAK Daire Başkanlığı yapan  Ömer Keskin ve Ahmet Ünlü Vergi Başmüfettişliğine atandılar.

Kabine’ye yeni giren 4 bakan da çeşitli kademelerdeki bürokratların yerini değiştirdi.

Adalet Bakanlığı’nda Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğüne Kanunlar ve Kararlar Genel Müdür Yardımcısı Metin Yener, Müsteşar Yardımcılıklarına  Adalet Başmüfettişleri Selahaddin Menteş ve Basri Bağcı, atanırken. AB Genel Müdürü Ali Bilen Bakanlık Yüksek Müşavirliğine atandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Can, Bakanlık Müşavirliğine getirildi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Rahmi Çetin Bakanlık Müşavirliğine,  Sanayi Genel Müdürü Süfyan Emiroğlu ise Başmüfettişliğe getirildi.

Yine başmüfettişliklere, Metroloji ve Standardizasyon Genel Müdürü Bayram Tek ile Personel Dairesi Başkanı Göksel Gündaş atandı.

Ekonomi Bakanlığı Müsteşar  Yardımcısı Bülent Uğur Ecevit ve Personel Dairesi Başkanı Muhammet Karakaya Bakanlık Müşavirliğine getirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir