Şili pazarı için oto yedek parça talep ediliyor

Şili oto yedek parça toptancısı kamyonlar ve otomobiller için kaporta parçaları, far ve stop lambaları, aynalar, radyatörler, tamponlar ile çeşitli ürünlerin konusunda Türk tedarikçiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Şili’de mukim bir oto yedek parça toptancısı kamyonlar ve otomobiller için kaporta parçaları, far ve stop lambaları, aynalar, radyatörler, tamponlar ile çeşitli ürünlerin temini konusunda Türk tedarikçiler aramaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Need supply of door, bumpers, hoods, fenders, mirrors, headlamps, rear lamps, water radiators, for collision repairing jobs on Mercedes Benz, MNW and Volvo passenger cars.
I import for some repairing workshops in Chile.
**** ltda. Is a company that specialize in searching, negotiating and importing spare parts and components for all kind of vehicles, passenger, light commercial, heavy trucks and construction machinery.
For over 30 years we have developed a worldwide supply network, that includes manufacturers, dealers, stockist, able to provide us almost any kind of parts, old or new, brand new, good used or reman.
In some cases, for old equipment only used or reman parts are available. If this solution is good for you, we can get it.

https://www.turkishexporter.net/en/Leads/362419_auto-body-parts-supply-to-chile-from-turkey

Bu ihracat fırsatı/talebine erişmek istiyorsanız; %80 oranına çıkan hibe desteklerinden, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) toplu üyelik desteği kapsamında yararlanabilirsiniz. Lütfen bilgi için form doldunuz ve 444 23 99’u arayıp bilgi isteyiniz.
Başvuru Formu Linki : https://turkishexporter.net/tr/contact 

Bu konularda ilginizi çekebilir