Swiss Havayolları'ndan yeni 'First Class' hizmeti

Şirket filosunu aşamalı olarak yakıt tasarrufu sağlayan' 'First Class'' kabininin bulunduğu uçaklar ile değiştirecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Swiss Havayolları, filo yenileme girişimleri kapsamında bu yılın ilkbahar aylarından itibaren yeni bir first class hizmeti başlatacak.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Swiss Havayollarının kıtalararası uçuşların tamamında first class hizmeti veren tek havayolu olduğuna işaret edildi.

Havayolu şirketinin A330-200 tipi uçaklardan oluşan filosunu gelecek ilkbahardan itibaren aşamalı olarak yakıt tasarrufu sağlayan Airbus A330-300 uçakları ile değiştireceğine dikkat çekilen açıklamada, A330-300 tipi uçakların kullanıma başlamasından sonra kıtalararası uçuşlarda kullanılacak tüm yeni uçaklarda ''First Class'' kabininin bulunacağı bildirildi.

Açıklamada, ilkbahar aylarında başlatılacak yeni hizmetin en önemli bölümünü son derece konforlu yeni ''Swiss First Class'' koltukların oluşturduğu vurgulanarak, sıra dışı tasarımı olan koltukların üstün konfor sunmanın yanısıra yolculara daha fazla özel alan sağladığı ifade edildi.

Hizmetin sloganının ''Bulutlar üzerindeki suit odanız'' olduğu anlatılan açıklamada, koltuklarının farklı seçenekleri sayesinde yolcuların tercihlerine uygun konfor sunduğu ve ayarlanabilen yan duvarlarla özel alanın en iyi şekilde düzenlenmesine olanak sağladığı vurgulandı.

Ayarlanabilir aydınlatmalar ve sıcak tasarımı ile hoş bir ortam oluşturan ve arka ve yanlarda destek yerleri bulunan koltuklar sayesinde yolcuların diğer yolcuları rahat bir masada yemek yemeye veya çalışmaya davet edebildikleri belirtilen açıklamada, koltukların tek bir düğmeye basmak suretiyle tamamen yatırılabilen iki metreden uzun, kuş tüyü yorganlı bir yatağa da dönüştüğü ifade edildi.

Açıklamada, özel tasarlanmış hava yastıkları sayesinde koltuğun sertlik derecesinin her pozisyonda isteğe uygun ayarlanabildiğine dikkat çekilerek, düz ekran televizyon ve yolcuların eşyasını koyabileceği geniş alanların ''First Class'' kabininin diğer özelliklerini oluşturduğu kaydedildi.