Tayland damla sulama ürünleri ithal edecek

Tayland'da sulama sistemleri satıcısı firma, Türkiye’den damla sulama sistemleri ithal etmek istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünya genelinde sulanan tarım alanı miktarı son yüzyılda 6,5 kat artarak 40 milyon hektardan 260 milyon hektara yükselmiştir. Bugün dünyada gıda üretiminin yüzde 40`ı tarım alanlarının sulanan yüzde 18`lik kısmından, yüzde 60`ı ise yağışa bağlı tarımın yapıldığı yüzde 82`lik kısımdan elde edilmektedir.

Dünyada sulanan alanların yüzde 95`i tava, karık ve salma gibi yüzey sulama ile, yüzde 5`i ise damla ve yağmurlama gibi basınçlı sulama yöntemleri ile sulanmaktadır. Basınçlı sulamanın yüzey sulamaya göre pek çok avantajı vardır. Bunlardan en önemlisi suyun ekonomik ve randımanlı kullanımıdır. 

Yüzey sulamada sulama randımanı yüzde 40-60 aralığında değişirken, basınçlı sulamada bu oran yüzde 90`ı geçer. Bu bakımdan suyun kıt olduğu yerlerde damla sulama sistemi az su ile daha büyük alanların sulanmasına imkan sağlar. 

Tayland'da sulama sistemleri satıcısı firma, Türkiye’den damla sulama sistemleri ithal etmek istemektedir. Tedarikçilerle iletişime geçmek isteyen firmaya aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/330568_price-enquiry-of-irrigation-equipments-for-thailand 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip  limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u  arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir