TÜSİAD, bakanları ziyaret edecek

Heyet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Milli Eğitim Bakanı ile görüşecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) heyeti, yarın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer ile Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'yu ziyaret edecek.

TÜSİAD'dan yapılan açıklamada, eğitim, istihdam, kadın-erkek eşitliği ve sağlık politikaları konularında çalışmalar yapan TÜSİAD Sosyal İşler Komisyonunun, yarın Ankara'da temaslarda bulunacağı belirtildi.

Komisyonun, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer ile bir araya gelerek istihdamın geliştirilmesi ve işsizlikle mücadele konularında görüş alışverişinde bulunacağı ifade edilen açıklamada, heyetin daha sonra, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile bir araya gelerek eğitim sistemi reformlarını görüşeceği bildirildi.

TÜSİAD heyetinin, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Molay, İstihdam ve Sosyal Güvenlik Çalışma Grubu Başkanı Dr. Gülden Türktan, Eğitim Çalışma Grubu Başkanı Nuri M. Çolakoğlu, AB Sürecinde Kadın Çalışma Grubu Başkanı Dr. Feryal Menemenli, İstihdam ve Sosyal Güvenlik Çalışma Grubu Üyesi Av. Barbaros Çağa ve Sağlık Çalışma Grubu İcra Kurulu Başkanı Ufuk Eren'den oluştuğu kaydedildi.