”AK Parti Türkiye'nin en Atatürkçü partisidir”

Devlet Bakanı Bağış, AK Parti Beşiktaş Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşma yaptı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AK Parti'nin "Türkiye'nin en Atatürkçü partisi" olduğunu ifade ederek, "Çünkü O'nun ortaya koyduğu çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma idealine en çok gönül vermiş parti AK Parti'dir" dedi.

AK Parti Beşiktaş Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Bağış, partisinin sadece belirli bir bölgede değil, Türkiye'nin her yerinde güçlü olduğunu dile getirdi. Bağış, "sadece Müslümanların değil Ermenilerin, Süryanilerin, Alevilerin de birinci tercihi, Türkiye'nin 81 ilinin umut bağladığı bir parti" olduklarını kaydederek, şöyle konuştu:

"Biz Türkiye'ye hizmet etmek için bir yola çıktık ve bu yola çıkarken de 'Milletin efendiliği yoktur, millete hizmetkarlık yapmak vardır' dedik. Bunu bizden evvel bir Atatürk demişti, şimdi de biz diyoruz. Bugüne kadar o büyük önderin arkasına saklananlar bu millete hep efendilik yapmaya kalktılar. AK Parti, Türkiye'nin en Atatürkçü partisidir, çünkü O'nun ortaya koyduğu çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma idealine en çok gönül vermiş parti AK Parti'dir."

Atatürk'ün inandığı için başarılı olduğunu, kendilerini başarılı kılanın da inançları olduğunu ifade eden Bağış, aynı inançla Beşiktaş Belediye Başkanlığını da alacaklarını söyledi.

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu da seçim koordinasyon merkezinin açılışının çok önemli bir başlangıç olduğunu belirterek, Beşiktaş'ta seçimi alacaklarına yürekten inandığını ifade etti.

AK Parti Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Sibel Çarmıklı da Beşiktaş'ı ekibiyle birlikte Avrupa kenti ve Avrupa markası yapmak istediklerini dile getirerek, sloganlarının "Beşiktaş'ın hakkı, çok daha fazlası" olduğunu söyledi.