Alfa Romeo'dan iki ayrı kampanya

48 aya kadar vadede yüzde 0.87 faiz oranıyla kredi kullanılabilen kampanyada, minimum yüzde 20 peşinat verilmesi halinde ödemelerde 2 ay öteleme imkanı sunuluyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Alfa Romeo Türkiye, lüks küçük sınıftaki temsilcisi MiTo'dan 159 modeline kadar tüm ürün yelpazesi için geçerli olan ve Alfa Romeo Finans desteğiyle hayata geçen iki ayrı temmuz ayı kampanyasını müşterilerine sunduğunu duyurdu.

Konuya ilişkin açıklamada, Alfa Romeo Türkiye'nin, tüm Alfa Romeo modelleri için 48 aya varan vadede, tutar sınırı olmaksızın yüzde 0,87 baz faiz oranının sunulduğu yeni bir kampanya başlattığı belirtildi.

Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Alfa Romeo Finans kanalıyla yürütülen kampanya kapsamında 24 ay vadeye kadar kredi başvurularında anahtar teslim tutarının yüzde 100'üne kefilsiz giriş yapılabildiği kaydedildi.

Lüks küçük sınıfta yer alan Alfa Romeo MiTo'dan 159 modeline kadar tüm Alfa Romeo modelleri için geçerli olan kampanya kapsamında Alfa Romeo Finans aracılığıyla 20 bin lira için 48 ay vadeyle ve 527 liralık taksitle kredi kullanımı fırsatı sağlandığı ifade edildi.

Açıklamada, temmuz ayında Alfa Romeo satın alacak müşterilere yüzde 20 minimum peşinat ödemeleri durumunda, taksitli geri ödemelerine ekim ayından itibaren başlayabilme imkanı sunulduğu da bildirildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir