Avea Altın Effie ödülü aldı

Avea, Mobil Öğrenci tarifesi için geliştirilen, "Avealı Olmayanlara İyi Davranın" kampanyasıyla Altın Effie'nin sahibi oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTABUL - Avea, Reklamcılar Derneği, Reklamverenler Derneği ve Effie Worldwide'ın birlikte düzenledikleri Effie Reklam Etkinliği Ödülleri 2011'de Bilgi Teknolojileri kategorisinde Altın Effie ödülüne layık görüldü.

Avea, Mobil Öğrenci tarifesi için geliştirilen, "Avealı Olmayanlara İyi Davranın" kampanyasıyla Altın Effie'nin sahibi oldu.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan; Altın Effie ödülüne layık görülmekten gurur duyduklarını belirterek şöyle konuştu:

"Avea olarak gerek tekliflerimizle gerek servislerimizle, gerekse iletişim tonumuzla müşterimizi mutlu etmek ve hayatını kolaylaştırmak üzere proje ve kampanyalar sunuyoruz.

Avea olarak, doğallıktan ve gerçeklikten yanayız ve iletişimimizde de bu tonu yansıtıyoruz. Hayata Avealı olanlar ve olmayanlar gözünden bakarken, hayatın aslında Avealı olanlara daha güzel olduğu tortusunu akıllarda bırakmayı hedefledik.

Özellikle 'Avealı Olmayanlara iyi davranın' kampanyamızla güzel bir çizgi yakaladık. Son dönemde bu kampanya serisine ait tüm reklamlarımız beğeni skorlarında rakipleri geride bıraktı. Aldığımız bu ödül müşterilerimizle kurduğumuz güzel iletişimin bir yansımasıdır. Bu anlamda kampanyanın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum."

Bu konularda ilginizi çekebilir