Avea'dan 'SBS Tercih Servisi'

Avea, Seviye Belirleme Sınavı'na giren öğrencilere kılavuzluk hizmeti sağlayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, Final Dersaneleri işbirliği ile "SBS Tercih Servisi" ile Seviye Belirleme Sınavı'na giren öğrencilere kılavuzluk hizmeti sağladığını duyurdu.

Avea tarafından yapılan yazılı açıklamada, Final Dershaneleri işbirliği ile SBS sınavına giren 1 milyonun üzerindeki sekizinci sınıf öğrencisinin lise tercihlerine kılavuzluk edileceği belirtildi.

Avea abonelerinin SBS Tercih Servisi sayesinde, birinci tercihlere göre belirlenen 2010 yılı okul puanlarının Final Dershanesi bilgi birikimi ile değerlendirilmesi sonucu, kendi puan ve tercihlerine göre hazırlanan okul önerileri listesine kısa mesaj göndererek ulaşabilecekleri kaydedildi.

Evreka Bilişim Teknolojileri tarafından geliştirilen tercih servisinden yararlanmak isteyenlerin "Ortaöğretime yerleştirme puanları - boşluk - tercih ettikleri ilin plaka kodunu" veya "Ortaöğretime yerleştirme puanları - boşluk - ANADOLU, FEN, MESLEK, SOSYAL veya OGRETMEN seçeneklerinden tercih ettikleri okul türünü" yazarak, 2828'e mesaj göndermelerinin yeterli olacağı bildirildi.

Avea'nın bu servis ile yaklaşık 1 milyon 8. sınıf öğrencisine tercihlerinde, alternatifleri sunarak yardımcı olmayı, 6. ve 7. Sınıf öğrencilerine de bulundukları seviyede ilerledikleri takdirde, değerlendirebilecekleri olası okulları paylaşmayı hedeflediği dile getirilen açıklamada, her sorgunun 4 lira ile ücretlendirildiği, hatalı kullanımlar için ise ücret alınmadığı ifade edildi.

Açıklamada, ayrıntılı bilginin "www.avea.com.tr" web sitesinde bulunduğu, servis müşteri hizmetleri numarasının ise " 90-212 572 64 59" olduğu belirtildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir