BEDAŞ'ın 'Alo 186' çağrı merkezi hizmete hazır

Atalay, çağrı merkezinin, 90 hat üzerinden abonelere hizmet vereceğini bildirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Boğaziçi Elektrik Dağıtım'ın (BEDAŞ) çağrı merkezi "Alo 186" hizmete açıldı.

Levent'teki çağrı merkezi binasında düzenlenen törende konuşan Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) Genel Müdürü Haşim Keklik, TEDAŞ'ın vatandaşlara elektrik hizmeti veren Türkiye çapında 20 bölgesel şirketi bulunduğunu, bunların en büyüğünün ise abonelerin önemli çoğunluğuna hizmet sağlayan BEDAŞ olduğunu bildirdi.

Kurum olarak, şebeke işletmeciliği, şebeke yatırımları ve müşteri hizmetleri olmak üzere 3 görevleri bulunduğunu kaydeden Keklik, geçen yıl 1,4 milyar TL yatırım yaptıklarını belirtti.

"Müşteri velinimetimiz" anlayışıyla abonelere en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını dile getiren Keklik, bu kapsamda, abonelerin sorunlarına en kısa sürede çözüm sağlamak için çağrı merkezi kurduklarını anlattı.

Keklik, çağrı merkezinin diğer bölgelere yaygınlaştırılması için çalışmalarını sürdürdüklerini, kısa süre sonra müşterilerin borçlarını SMS ile sorgulayabilecekleri hizmete başlayacaklarını, böylece çağrı merkezlerinin yükünü hafifleteceklerini kaydetti. 

BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda faaliyet gösterecek çağrı merkezinin, 90 hat üzerinden abonelere hizmet vereceğini bildirdi.

Çağrı merkezi, Keklik ve Atalay ile İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah tarafından hizmete açıldı.  

Çağrı merkezinde 31'i üniversite mezunu 90 personelin görev yapacağı, elektrik arızası, kaçak elektrik ihbarı, borç sorgulama, elektrik açma ve sokak aydınlatmalarına yönelik işlemlerin gerçekleştirileceği, istek ve önerilerin alınacağı belirtildi.