Berlin Kaplanı'nın galası yapıldı

Ata Demirer'in senaryosunu yazdığı ve oynadığı "Berlin Kaplanı" adlı filmin galası Almanya'nın başkenti Berlin'de yapıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BERLİN - Ata Demirer'in senaryosunu yazdığı ve oynadığı "Berlin Kaplanı" adlı filmin galası Almanya'nın başkenti Berlin'de yapıldı.

Wedding semtindeki Alhambra sinemasında düzenlenen filmin galasına, Ata Demirer'in yanı sıra, filmin oyuncuları ve çok sayıda davetli katıldı. Seyirciler tarafından coşkuyla karşılanan Ata Demirer ve ekibi, filmden sonra sahneye çıkarak sinemaseverleri selamladı.

Demirer burada yaptığı konuşmada, Berlin Kaplanı filminde anlattığı hikayeyi kendisinin yaşamadığını belirterek, "Fakat o kadar çok akrabam var ki, çocukluğum bu hikaye ile geçti. Her yaz beklerdik gurbetten akrabalarımız gelsin bize eşofmanlar getirsinler, çikolata getirsinler. Bin tane şey yaşadım ve onlar birikti. 40 yaşıma gelince onları film yapmak nasip oldu. Siz de sanırım eğlendiniz, çok güldünüz. Ben de güldüm beraber. Duygusal tarafı da hoş olmuş, en azından bizim hikayemiz oldu.

Gurbette bir hikayemiz olmuş oldu. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

Berlin Kaplanı filminin Almanya genelinde yaklaşık 80 sinemada gösterime girdiği bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir