Beşiktaş turu kaptı, Trabzonspor veda etti

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş karşılaşmalarında Beşiktaş rakibine 1-0 yenilmesine rağmen tur atlarken, ilk karşılaşmada olduğu gibi rakibine yine yenilen Trabzonspor ise Avrupa'ya veda etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş karşılaşmaları dün gece oynandı. 
Kupadaki temsilcilerimiz Beşiktaş ve Trabzonspor rakiplerine yenilirken Beşiktaş ilk maçın avantajı ile bir üst tura çıkmayı başardı. 
Rövanş maçında PSV Eindhoven deplasmanına konuk olan Trabzonspor rakibine 4-1 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.
Temsilcimiz Trabzonspor karşılaşmaya Tolga, Cech, Henrique, Zokora, Burak, Colman, Mustafa, Giray, Aykut, Celutska ve Olcan 11'i ile başlarken ev sahibi PSV Eindhoven ise Isaksson, Manolev, Bouma, Marcelo, Strootman, Toivonen, Matavz, Wijnaldum, Mertens, Labyad, Willems 11'i ile sahadaki yerini aldı.
44. dakikada Trabzonspor 10 kişi kaldı. 
Karşılaşmanın ilk yarısı PSV'nin 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.
Skor avantajını elinde PSV Eindhoven oyunun kontrolünü eline alarak Trabzonspor'a gol şansı tanımadı. Rakip kalede bulduğu pozisyonları değerlendiren temsilicimiz Trabzonspor maçtan 4-1 mağlup ayrılarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.
Beşiktaş'ın rakibi Atletico Madrid
İkinci tur rövanş maçında Beşiktaş ise ilk maçta deplasmanda 2-0'lık sonuçla mağlup ettiği Portekiz temsilcisi Braga'yı Fiyapı İnönü Stadı'nda ağırladı. Siyah beyazlılar, rakibine 1-0 mağlup olmasına rağmen Portekiz ekibini ilk maçta deplasmanda 2-0 yendiği için adını 3. tura yazdıran taraf oldu.
Beşiktaş, 3. turda milli futbolcu Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid ile karşılaşacak.
Bu konularda ilginizi çekebilir