Citroen'den jet ÖTV kampanyası

Citroen ÖTV artırımının ardından jet hızıyla yaptığı "ÖTV farkı bizden" kampanyası ile ticari araçlarda tüketicilere ÖTV farkını yansıtmayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Citroen Genel Müdürü Bahattin Tatoğlu, bugünden itibaren geçerli olacak ÖTV artışını, "ÖTV farkı bizden" kampanyası ile ticari araçlarda tüketicilere yansıtmayacaklarını açıkladı.

Tatoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Bayraktar Holding distribütörlüğü ile satışa sunulan Citroen'in, hafif ticari araç pazarında 2011 yılının ilk 9 ayı sonunda yüzde 6,32 pazar payı ile 6’ncı sırada yer aldığını söyledi. Tatoğlu, ÖTV düzenlemesi ile oluşan ÖTV farkını tüketicilere yansıtmayacaklarını, bunun için "ÖTV farkı bizden" kampanyası düzenlediklerini, kampanyanın Citroen Nemo Combi ve Citroen Berlingo Combi modelleri için 13 Ekim 2011 tarihinden itibaren geçerli olacağını bildirdi. Tatoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Hafif ticari pazardaki genel değişimden Citroen olarak biz de etkileneceğimizi düşünüyoruz. Bu gelişmeler doğrultusunda ticari araçlarımızda kısa vadede ÖTV farkını karşılayarak, müşteri memnuniyetsizliğinin oluşmasını engelleme kararı aldık."

Bu konularda ilginizi çekebilir