Fiat 500C Türkiye'de satışta

Otomobil, 35 bin liradan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla satışa sunuldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İtalyan otomobil üreticisi Fiat'ın küçük sınıfta otomobili Fiat 500'ün cabrio karoserli versiyonu, Mayıs ayı itibariyle Türkiye'de satışa sunuldu.

Fiat'tan yapılan açıklamada, 35 bin liradan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla "Türkiye'nin en uygun fiyatlı cabriosu olarak dikkat çeken Fiat 500C'nin, 3 farklı renkte tercih edilebilen elektrikli softtop tavanı ve her mevsim kullanılabilecek ideal şehir otomobili ve tasarım özellikleriyle ön plana çıktığı belirtildi.

İtalyan otomobil üreticisi Fiat'ın küçük sınıftaki ikon modeli Fiat 500'ün cabrio karoserli versiyonunun Türkiye'de satışa sunulduğu dile getirilen açıklamada, cabrio karoserli Fiat 500 versiyonunun, ilk etapta güçleri 69 ila 100 HP arasında değişen iki benzinli motorla ithal edildiği kaydedildi.

Yapılan açıklamada, 1.2 litre 69 HP'lik benzinli motor versiyonunda Dualogic otomatik şanzımanın isteğe bağlı olarak tercih edilebildiği Fiat 500C'nin, Pop ve Lounge adı verilen iki ayrı donanım seçeneğiyle satın alınabildiği ifade edildi.

Açıklamada, gerek tasarımı gerek boyutlarıyla hatchback karoserli Fiat 500 modeliyle çok benzer özellikler sergileyen Fiat 500C'nin, elektrikli sofftop tavanıyla farkını ortaya koyduğu bildirildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir