Futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanı Emre Belözoğlu, en büyük amacının, çocukluk hayali olan sarı-lacivert forma altında futbolu bırakmak olduğunu söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanı Emre Belözoğlu, en büyük amacının, çocukluk hayali olan sarı-lacivert forma altında futbolu bırakmak olduğunu söyledi.

Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Gazetesi'nin 116. sayısına verdiği röportajda, "Fenerbahçeli Emre" olarak anılmak istediğini vurgularak, şu ifadeleri kullandı:

"Bu camianın evladı olarak futbolu bıraktıktan sonra da yine bu büyük kulübün başarısı için görev almak istiyorum. Sarı-lacivert formamızı terletiyorum hakkını vermeye çalışarak. O formanın hakkını da vermeliyiz, çünkü Fenerbahçe formasının ruhu vardır, kutsaldır. Allah bana hayallerimin ötesinde bir futbol hayatı nasip etti. Bundan dolayı da her zaman Allah’a şükrediyorum."

Avrupa'da olmamak içimizde yaraydı

Milli futbolcu, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS), UEFA'nın Fenerbahçe'ye Avrupa kupalarından 2 yıl men cezası kararını durdurmasına çok sevindiklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"Başkanımız kararı açıklayınca çok mutlu olduk. Fenerbahçe'nin futbolcusuysanız hedefiniz her zaman yarıştığınız tüm kulvarlardaki kupaları almaktır. Başka bir hedefiniz olamaz. Buna Avrupa Kupası da dahil, hatta geçen sene bunu başarmaya çok yaklaşmıştık. Bu oyunun bir prestiji, dünya literatüründe bir dili var. Bunlar da Avrupa arenasında oynanan maçlardan geçiyor. Futbolcular hem taşıdığı formanın hem de kendi değerini artması adına buralarda kendini göstermek ister. Avrupa kupalarında oynayamamak içimizde bir yaraydı ama inşallah şimdi böyle bir süreç yaşanmayacak. Başkanımızın yaptığı basın açıklaması, CAS’ın verdiği yürütmeyi durdurma kararı bizi çok mutlu etti, yeni ümitlere vesile oldu. İnşallah Şampiyonlar Ligi’ne katılıp geçen sene Avrupa Ligi'nde yaşamış olduğumuz başarıyı tekrarlamak istiyoruz. Bunun için çok güzel bir şans yakaladık."