Hagi'nin yerine Bülent Ünder

Hagi ile yolları ayıran Galatasaray'da yeni teknik patron Bülent Ünder oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü, futbol takımı teknik direktörü Gheorghe Hagi ile yollarını ayırdı. Hagi'nin yerine göreve getirilen Bülent Ünder getirildi.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Hagi'nin yanı sıra antrenör Bogdan Vintila ve kondisyoner Giovanni Melchiorre ile de yolların ayrıldığı belirtilerek, "Galatasaray tarihinin en önemli sayfalarına adını gururla yazdırmış, sarı-kırmızı renklere gönül veren her bireyin ve camiamızın sevgilisi olan Gheorghe Hagi'ye, birlikte olduğumuz çalışma sürecinde vermiş olduğu mesai ve emeğe teşekkür ederiz" denildi.

Galatasaray'da teknik direktör Gheorghe Hagi'nin yerine göreve getirilen Bülent Ünder, sarı-kırmızılı takımın başına geçen 54. teknik adam oldu.

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray'da Bülent Ünder, Frank Rijkaard ve Gheorghe Hagi'nin ardından bu sezon takımı yönetecek 3. teknik adam olacak.

106 yıllık tarihinde sarı-kırmızılı futbol takımını toplam 53 teknik adam çalıştırma fırsatı bulurken, Galatasaray'da daha önce de antrenör olarak görev yapan Ünder, bu görevi üstlenen 54. teknik direktör olma fırsatını yakaladı.

Bu konularda ilginizi çekebilir