I-AM Cloud 7 ile akıllı otel deneyimi yaşatıyor

I-AM’in Kurucu Ortağı Emre Kuzlu Cloud 7 ile akıllı otel deneyiminin sürprizleri seven ve teknolojiyi iyi kullanan yeni nesil genç konuklarına hizmet vereceğini aktardı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Murat YILDIZ

Bankacılıktan yeme içme sektörüne, gayrimenkulden konuta, modadan, teknoloji şirketlerine, turizmden eğlence mekânlarına kadar birçok sektöre hizmet veren I-AM’in Kurucu Ortağı Emre Kuzlu, “Yenilikçi bakış açılarına düşkün ve alışılmışın dışında değerler peşinde olan yeni nesil tüketiciler, özgün tasarımların ve kalitenin peşini bırakmayacak” dedi.

Buna en iyi örneğin I-AM tarafından marka, mimari ve dijital tasarımları gerçekleştirilen şubat ayında hayata geçen, hızlı yaşayan, spontane seyahat eden, sosyal, eğlenceli, sürprizleri seven ve teknolojiyi iyi kullanan yeni nesil genç konuklarına hizmet verecek olan bir şehir oteli olan Cloud 7 olduğunu ifade eden Kuzlu, akıllı oteli şöyle anlattı:

“Cloud 7’nin konsept ve iç mimari tasarımında konukların diğer konuklarla ve çevreleriyle iletişim sağlaması için teknoloji ve iletişim imkanları ön planda tutuldu. Alışılmış resepsiyon, lobi alanı gibi tanımlı mekanlar yerine farklı modlara uyum sağlayabilen alanlar tasarlandı. Resepsiyon bankosu gibi bir otelde olmazsa olmaz gibi görünen unsurlar paylaşımlı masalar olarak tasarlandı ve otele ilişkin her türlü işlem teknolojik bir alt yapı ile kurgulandı.”

 

Bu konularda ilginizi çekebilir