Minibüs TIR'la çarpıştı: 9 kişi öldü

Sakarya'nın Erenler ilçesinde minibüsle TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada dört kişide yaralandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SAKARYA - Sakarya'nın Erenler ilçesinde minibüsle TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre minibüsteki dokuz kişi öldü, dört kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, TEM otoyolundaki kazada, Düzce yönünden İstanbul yönüne giden ve sürücüsü ile plakası henüz belirlenemeyen bir minibüs, 71 DN 107 plakalı TIR'ın 71 DS 697 plakalı dorsesine arkadan çarptı.

Kazada ilk belirlemelere minibüste bulunan dokuz kişi öldü, dört kişi yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri araçta sıkışan cesetlerden yedisini çıkartırken minibüs sürücüsünün cesedinin çıkartılmasına çalışılıyor.

Kaza nedeniyle İstanbul yönüne ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Ölen ve yaralananların kimlikleri

Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu'nda 34 FP 2894 plakalı minibüsün 71 DN 107 plakalı tırın 71 DS 697 plakalı dorsesine arkadan çarpması sonucu, minibüs şoförü Mustafa Arslan ve aynı araçta bulunan Elif Arslan (25), Ali Osman Arslan (2), İrem Arslan (7), Hasan Hüseyin Arslan (9), Şerefi Berra Arslan (1) Emine Irmak (15) ile Emirhan Irmak (9) öldü. Elif Karakaş (11), Medine Irmak (58), Ömer Hulusi Irmak (1) ve Mustafa Talha Derdiyok (12) yaralandı.

Bu arada, kazada yaralanan Zeynep Derdiyok'un da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybettiği bildirildi.

Öte yandan, kazaya karışan minibüsün Sivas'tan İstanbul Bağcılar'a gittiği, tırın ise Yozgat'tan Tekirdağ'a hububat götürdüğü belirtildi.

Tır şoförü Mahmut Keskin'in gözaltına alındığı bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir