Mucizevi besin; Arı Sütü

Arı Sütü ile 7'den 70'e herkes yaşam kalitesini artırabilir, daha sağlıklı ve uzun yaşayabilir. Arkopharma Laboratuarları'nın geliştirdiği Royal Jelly (Arı Sütü) Serisi ile küçükten büyüğe herkes bu mucizevi besinden faydalanabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
 
 
İSTANBUL - Avrupa'da besin takviyeleri konusunda uzmanlaşmış ve bu konuda lider olan Arkopharma Laboratuarları'nın gerçekleştirdiği uzun çalışmalardan sonra ortaya çıkardığı Arı Sütü (Royal Jelly) serisi; Royal Jelly Junior, Royal Jelly Organic ve Royal Jelly Dynergie ile vücüdunuzun ihtiyacı olan sağlık mucizesi artık ellerinizin altında olacak.
 
Royal Jelly Junior, 3 yaşından itibaren bağışıklık sistemini güçlendirmeye ve hastalıklara karşı korunmaya yardımcı olurken, 12 yaşından büyükler Royal Jelly Organic ile zindelik kazanacak, bakteri virüs gibi hastalıklara karşı korunmada bir yardımcıya sahip olacak. Ayrıca gün içerisinde yorgunluk hissedenler, yoğun ve stresli çalışanlar, sık hastalananlar, fiziksel ve zihinsel performans arttırmak isteyenlerle sporcular ise Royal Jelly Dynergie ile kendilerini çok daha iyi hissedecekler.