Muğla'da bayram bereketi

Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi turistik ilçelerde tatilciler sahilleri ve havuzları doldurdu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MUĞLA - Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olmasını fırsat bilen tatilciler, Muğla'nın Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi turistik ilçelerinde sahilleri ve havuzları doldurdu.

Bayram tatili dolayısıyla Bodrum'a gelen yerli turistler Kumbahçe, Paşatarlası, Bitez, Gündoğan ve Göltürkbükü sahilleri ile kaldıkları otellerin havuzlarında yoğunluk yaşanmasına neden oldu.

Gündüz sahillerde vakit geçiren tatilciler, gece otellerde kendileri için hazırlanan animasyon gösterilerini izliyor.

Bodrum'daki bir otelde kalan, Belçika'dan Ramazan Bayramı tatili için gelen Murat Keder, tatil süresinin uzamasının kendisi için bir fırsat olduğunu belirterek, "30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı'nı kendi vatanımda geçirmek istedim. Bodrum, doğası ve havasıyla mükemmel bir yer" dedi.

Hollanda'dan tatil için eşi ve iki çocuğuyla Bodrum'a gelen Ercan Çiçek ise Hollanda'da hava sıcaklığının 18 derece olduğunu, Bodrum'da sıcak havada çok iyi vakit geçirdiklerini belirtti.

Ailesiyle Ankara'dan tatil için gelen Gizem Teke, üç gündür Bodrum'da tatil yaptıklarını, çok eğlendiklerini söyledi. Bodrum'da doğanın çok güzel olduğunu belirten Teke, "Hava, deniz, kum çok güzel. Bir gece Bodrum merkeze inerek eğlendik. Çok güzel bir Türk gecesi düzenlenmişti" diye konuştu.

Muğla'nın Marmaris ve Fethiye ilçelerinde de otellerin çoğunun yüzde 100 doluluğa ulaştığı kaydedildi. Fethiye'ye tatil için gelenler Ölüdeniz'de zaman geçirirken bazı tatilciler Babadağ'da yamaç paraşütü yapmayı tercih ediyor. Bayram tatilini Marmaris'te geçiren tatilciler ise halk plajında denize girip güneşleniyor. Bazı tatilciler jet ski (su kızağı) ve parasailing gibi su sporlarıyla ilgileniyor, bazıları da günübirlik tekne turlarıyla Gökova Körfezi'nin koylarını geziyor.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir