Renault'nun yeni modelleri Mayıs'ta ticarileştirilecek

Ticarileştirilecek modeller yeni Renault Kangoo Express Maxi ve Renault Trafic

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Renault, Yeni Renault Kangoo Express Maxi ve Yeni Renault Trafic modellerinin Türkiye'de 2010 Mayıs ayı sonunda ticarileştirilmesinin planlandığını duyurdu.

Renault, Yeni Renault Master'ın lansmanından sonra ürün çıkartmasını sürdüren Renault'nun, iki yeni model sunduğu ve bu iki yeni Renault ticari modelin Türkiye'de 2010 Mayıs ayı sonunda ticarileştirilmesinin planlandığı açıklandı.

Açıklamada, Kangoo Express Maxi'nin yeni versiyonu ile Renault'nun aynı küçük ticari aracı profesyonel kullanıcıların bütün gereksinimlerine cevap verecek şekilde üç ayrı boy seçeneğinde sunan tek marka özelliğine sahip olduğu kaydedildi.

İkinci nesil Renault Kangoo Express'in lansmanından bu yana büyük bir başarıya imza attığı ve Yeni Kangoo Express'in yüzde 14,5 pazar payı ile Avrupa'da segmentinin lideri olduğu belirtildi. Renault'un Kangoo Express Compact ve Renault Kangoo Express'e katılan yeni modelle, Avrupa'da üç uzunluk versiyonu sunan tek hafif ticari araç olma özelliği ile ticari araç yelpazesini tamamlamış olduğu vurgulandı.

Açıklamada, yüzde 13,5 pazar payıyla Renault Trafic'in 2009 yılında Avrupa'da segmentinin üçüncüsü olduğu hatırlatılarak, Yeni Trafic ile Renault'nun, esnaf ve ticaret erbabı müşterilerinin beklentilerine daha da uygun bir ürün sunduğu belirtildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir