Silk&Cashmere, Eastgate Capital Group ile ortak oldu

Silk& Cashmere CEO'su Ayşen Zamanpur, özel fon kuruluşu Eastgate Capital Group ile ortaklık konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Silk& Cashmere CEO'su Ayşen Zamanpur, uluslararası özel fon kuruluşu Eastgate Capital Group ile ortaklık konusunda anlaşmaya vardığını, anlaşma sonrasında şirketin çoğunluk hissesinin Zamanpur ailesinde kaldığını açıkladı. 
Silk&Cashmere CEO'su Ayşen Zamanpur, yaptığı yazılı açıklamada, 2012'de 20.yılını kutlayan şirketin, 22 ülkede başarıyla büyüdüğünü, 2008 yılından bu yana sürekli yabancı yatırımcıların ilgisini çeken Silk&Cashmere'in, birçok teklifle karşılaştığını söyledi. 2011 yılına kadar bu konuda girişimde bulunmayan şirketin, 2011 başından beri sürdürdüğü görüşmelerini başarıyla tamamlayarak uluslararası seçkin özel bir fon olan Eastgate Capital Group ile ortaklık konusunda anlaşmaya vardığını açıklayan Zamanpur, anlaşma sonrasında şirketin çoğunluk hissesinin Zamanpur ailesinde kaldığını bildirdi. Ortaklık için imzayı atan 
Zamanpur, son derece istikrarlı ve karlı bir büyüme sağladıklarını belirterek, açıklamasını şöyle sürdürdü: 
"Son yıllarda ciddi bir atağa geçtik, 5 yıllık stratejik planımızda daha da iddialı bir büyüme söz konusu. Bu hedefimize yürürken yanımızda bize güvenen ve markamıza ortak olan Eastgate Capital Group’un bize güç vereceğine inandık. Doğru ve sağlam bir yatırımcı ile anlaşmış olmaktan ekipçe mutluluk duyuyor, şimdi ilk günden beri ana hedefimiz olan ve bu konuda ciddi adımlar da attığımız kaşmir ve ipekte dünya markası olma amacımıza çok yaklaştığımızı hissediyoruz."
Bu konularda ilginizi çekebilir